Mijn Golf App

  • 200,000+ downloads
  • 2 mins
  • 4.7 Reviews

GRATIS

7 DAGEN PER WEEK

WORLDWIDE

Binnen een week uw GVB-kaart op uw mobiele telefoon!

4.5 (4,699 ratings)

Alles over de golf app

De NGF begint af te stappen van fysieke Handicap-kaarten ten gunste van een efficiëntere en milieuvriendelijkere manier om uw scorekaarten te registreren. Alle golfbanen accepteren nu de virtuele kaart als bewijs van uw handicap (GVB), dus u hoeft geen echte pas mee te nemen. u kunt ook al uw golfprestaties bijhouden en ook delen met vrienden via de app.

Om de golfapplicatie te kunnen gebruiken moet u minimaal handicap 54 geregistreerd zijn bij de NGF, of u moet uw GVB al hebben. De GRATIS golfapp kan door alle bij de NGF geregistreerde golfers worden gebruikt en kan worden gedownload voor alle smartphones ( OS en Android).

Om de app te downloaden gaat u naar golf.nl of downloadt u de app via onderstaande links.

Het aanmaken van een account is eenvoudig.
1. Download en open de app
2. Selecteer CREATE ACCOUNT
3. Voer uw NGF-nummer in, dit staat op de voorkant van uw kaart.
4. Vul uw barcodenummer in, dit staat op de achterkant van uw kaart.
5. Voer uw e-mailadres in dat is gekoppeld aan de NGF
6. Kies een wachtwoord
7. Klik op Volgende

De golfapp maakt het makkelijker

De app maakt het spelen en registreren van een kwalificatieronde veel gemakkelijker.
De app bevat je NGF-pas zodat je de plastic pas niet meer in je zak hoeft te dragen, dus minder plastic!
Bij aankomst op een golfclub herkent de app de baan en vraagt of u 9 of 18 holes wilt spelen en van welke tees. Je kunt aangeven of u een kwalificatiekaart of een oefenronde wilt spelen. Met een kwalificatiekaart moet je eerst je marker selecteren voordat je aan je ronde begint.
Geen moeilijke berekeningen meer. Je vult gewoon je scores in op je smartphone tijdens of na je ronde en de app doet de rest.

Zodra je de scorekaart hebt ingevuld, krijgt je marker een bericht om zijn of haar goedkeuring te geven, zoals het tekenen van een scorekaart. Geen gedoe meer met stickers en computersystemen. Je ziet meteen je nieuwe handicap.
Uw club krijgt een signaal dat u een nieuwe kwalificatiescore heeft ingediend, er is een automatische uitwisseling van scores tussen de softwaresystemen van de club en de app.
U kunt ook uw vrienden op de golfbaan volgen met de app.

De tijdlijn van de app wordt automatisch bijgewerkt met de laatste golfactiviteiten van iedereen die u volgt – de handicap van een vriend, het aantal birdies dat een lid van uw club heeft gemaakt.

Heeft u zelf op een nieuwe baan gespeeld of bent u trots op uw (nieuwe) handicap? U kunt deze met één druk op de knop delen via Facebook of Twitter. Met de sociale functie van de app houdt u contact met uw golfvrienden en daagt en motiveert u elkaar uit.

U kunt alleen vrienden uitnodigen die de app ook gebruiken, dus als ze hem nog niet hebben, stuur hem dan naar de App Store.

Mijn Spel

Bij “My Game” vindt u bijvoorbeeld de GOLF.NL handicaplijst die aangeeft hoe goed u bent in vergelijking met golfers in uw groep vrienden, club, stad, provincie, leeftijdscategorie en in heel Nederland. De NGF begint af te stappen van fysieke Handicapkaarten ten gunste van een efficiëntere en milieuvriendelijkere manier om uw scorekaarten te registreren. Alle golfbanen accepteren nu de virtuele kaart als bewijs van uw handicap (GVB), dus u hoeft geen echte pas meer bij zich te hebben. Om de golfapplicatie te kunnen gebruiken moet u minimaal handicap 54 geregistreerd zijn bij de NGF, of u moet uw GVB al hebben. De GRATIS golfapp kan door alle bij de NGF geregistreerde golfers worden gebruikt en kan worden gedownload voor alle smartphones ( OS en Android).

Om de app te downloaden gaat u naar golf.nl of downloadt u de app via onderstaande links.

Het aanmaken van een account is eenvoudig.
1. Download en open de app
2. Selecteer CREATE ACCOUNT
3. Voer uw NGF-nummer in, dit staat op de voorkant van uw kaart.
4. Vul uw barcodenummer in, dit staat op de achterkant van uw kaart.
5. Voer uw e-mailadres in dat is gekoppeld aan de NGF
6. Kies een wachtwoord
7. Klik op Volgende

Download de Golf app nu!

Get the app and make your golf life easier

Mijn Golf App 1
Mijn Golf App 2